2023. június 15., 18:22

Pintér Béla-színművek a virtuális térben

A Pintér Béla és Társulata ismét online vetítéseket tart.

Pintér Béla és Társulata
Fotó: pbest.hu
Társulatunk jövőre huszonötödik jubileumát ünnepli, ezen apropóból június 15-e és 18-a között két korábbi előadásunk felvételét is elérhetővé tesszük: a társulat első előadása, a Népi Rablét 2021-ben felújított változatát, valamint a társulat huszadik jubileumára készült Jubileumi Beszélgetések szintén 2021-es verzióját lehet majd online megtekinteni”

– hirdették meg Pintér Béláék.

A virtuális térben korábban már elérhetővé tették a Szívszakadtig, a BÁRKIBÁRMIKOR és a nagyon ritkán játszott Kórház-Bakony című előadásokat. Június 18-án 22:30-ig a társulat legelső, 1998-ban bemutatott előadása, a Népi Rablét lesz műsoron, amelyet több mint tíz éve játszottak utoljára közönség előtt. Ugyanekkor a Jubileumi Beszélgetések című előadásukat búcsúztatják az interneten. Az utóbb nevezett darabot négy évvel ezelőtt, a társulat 20. születésnapja alkalmából mutatták be a Fészek Művészklubban, és bár eredetileg csak egy évadon keresztül tervezték repertoáron tartani, végül két évig játszották.

Most viszont eljött a búcsú ideje, és kihasználva az online platform lehetőségeit, abban bízunk, hogy így senki sem marad le az előadásról”

– áll a társulat közleményében.

A Népi Rablét szereplői: Bencze Sándor „Qpa”, Csatári Éva, Enyedi Éva, Gombai Szabolcs, Nagy-Abonyi Sarolta, Péterfy Bori, Pintér Béla és Thuróczy Szabolcs.

A Jubileumi Beszélgetések szereplői: Bencze Sándor „Qpa”, Enyedi Éva, Friedenthal Zoltán, Kéménczy Antal, Pintér Béla, Roszik Hella, Stefanovics Angéla, Szabó Zoltán, Terhes Sándor és Thuróczy Szabolcs.

További információkért keressék fel a társulat honlapját.

Friss hír, hogy a társulat tagjaként Gálvölgyi János pénteken újra színpadra lép, így a  június 16-i, 17-i és 28-i Marshal Fifty-Sixben, illetve a június 19-i és 20-i Kaisers TV, Ungarnban is őt láthatják majd a Marsall, illetve Rohácsi úr szerepében.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.