2023. május 18., 15:37

Pintér Béla és Társulata – Gálvölgyi is csatlakozik

A Pintér Béla és Társulata 2023. május 16-án jelentette be: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatuk tagja lesz. A 74 éves színművész május 10-én került kórházba, s ugyan jelenleg is intenzív osztályon ápolják, már túl van az életveszélyen.

Pintér Béla és Társulata
Gálvölgyi a Marshal Fifty-Six című darabban
Fotó: pbest.hu
Múlt hét szerdán kaptuk az ijesztő hírt: kollégánk és barátunk, Gálvölgyi János kórházba került. Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett”

– olvasható a társulat keddi közleményében, amely így folytatódik:

Ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is. A próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdjük, János pedig akkor csatlakozik majd hozzánk, amint ezt az egészségi állapota lehetővé teszi. A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást.”

Időközben elindult a társulat 2023/2024-es évadra szóló támogatói programja, amelyet azon nézőik számára alakítottak ki, akiknek a jegyvásárláson túlmenően is lehetőségük van támogatni a Pintér Béla és Társulata működését és fennmaradását: „A következő évadban ötféle tagság közül választhatnak, melyek az évados tagdíj befizetésével különböző jogosultságokat, kedvezményeket biztosítanak. Független színházként szinte csak nézőink támogatására hagyatkozhatunk, így minden segítséget hálás szívvel köszönünk.”

Gálvölgyi János már szerepelt Pintérék egy-egy darabjában; először a 2021 októberében bemutatott Marshal Fifty-Six című drámában bukkant fel, de a Kaisers TV, Ungarnban is feltűnt Rohácsi úr szerepében.

További információkért látogassanak el a társulás honlapjára.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.