Milyen volt az idei Jókai Napok a szereplők szemével? - VIDEÓ

Múzsa 2019. augusztus 02., 13:07

A Komáromi Jókai Napokat idén 56. alkalommal rendezték meg. A szlovákiai magyar amatőr és diákszínházak hagyományos fesztiválján számos régi és új csoport mérettette meg magát, hogy megmutassa tehetségét a Városi Művelődési Központ színpadán. Nagyon széles volt a paletta, a közönség igényes előadásokat láthatott a négy nap alatt. A témával már többször foglalkoztunk, most azonban azt mutatjuk meg, hogyan élték meg a szereplők és a felkészítők a seregszemlét. Nézze velünk!

Fotó: ma7

Drámai darabokat és verses összeállításokat is megtekinthetett a nagyérdemű, de a vígjáték műfaja is teret kapott a színpadon. Dunaszerdahelytől Kassáig érkeztek az amatőr színészek, rendezők, hogy megmozgassák a színházkedvelők fantáziáját. A színház élményt nyújt mindenkinek, aki képes befogadni az újat, a mást és ezt az idei komáromi Jókai Napokon megtapasztalhatta a közönség is. Élmények és érzések kavalkádjával távozhattak az érdeklődők – és a színjátszók egyaránt –, amely mindenkiben valami egészen mást indított el.

Képgalériánk:
Fotó: ma7

Stábunk egy összefoglalót készített az eseményről, amely rövid kis impressziók segítségével tükrözi a játszani vágyó fiatalok hozzáállását a színészethez és a felkészítők meglátásait a műkedvelő színjátszásról. Nézze velünk!

 

0 HOZZÁSZÓLÁS