2019. március 5., 14:24

ÉS?! - Te Támogatod?

A Múzsa legújabb műsorában az ÉS?! polgári társulás által meghirdetett gyűjtéssel foglalkozunk. A társulás évek óta szervez közösségi programokat és színházi esteket az őrsújfalui romkultúrházban, amelyet most szeretne felújítani.

ÉS?! - Te Támogatod?
Fotó: Muzsa

Az ÉS?! polgári társulás 25 évre bérbe vette Komárom város önkormányzatától az Őrsújfalu városrészben lévő, eléggé lepusztult állapotban lévő kultúrházat, ahol a társulás évek óta szervez különböző közösségi programokat és színházi esteket. Az épület felújítására szeretnének támogatókat szerezni az "Adj egy ötöst és mi belecsapunk" néven meghirdetett gyűjtési akció keretén belül. Természetesen bőkezűbb adományokat is elfogadnak, hiszen szeretnék teljesen felújítani a koros épületet. A Ma7 stábja is jelen volt a sajtótájékoztatón, ahol a társulás tagjai ismertették terveiket. Nézzék velünk és segítsenek, ha módjukban áll!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.