2022. április 11., 16:49

És Rómeó és Júlia Komáromban

Április 13-án (szerdán), 19.00 órai kezdettel Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter vendégjátékát láthatja a komáromi közönség az Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

És Rómeó és Júlia
Elmesélünk egy történetet azokkal a lehetőségekkel és szabadsággal, amelyet egy mesélői helyzet megenged. Azaz a korlátlan fantáziával, játékosan mégis komolyan véve, ahogy az ember komolyan beszél a gyerekekkel szerelemről, halálról, tisztességről, barátságról. Azt hittem, bizonyos szerepek elmennek az ember mellett. Tévedtem. Csak utolértek. De hogy még Dajka is leszek, ez váratlan meglepetés. De kellemes. A célunk az, hogy megszólaljon a darab mondanivalója, a Shakespeare által írt Rómeó és Júlia”.

Lehengerlő színészi teljesítményre és egy jól ismert darab sajátságos feldolgozására számíthat az, aki jegyet vált a színművészpáros előadására, melyre április 13-án (szerda) este 19:00-kor várják a nézőket szeretettel, az Egressy Béni Városi Művelődési Központ színháztermében!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.