2012. április 4., 20:24

Eperjes Károly kórházban van

BUDAPEST. Eperjes Károlyt egy fővárosi kórház pszichiátriai osztályán kezelik, de már jobban érzi magát - mondta Oberfrank Pál, a veszprémi Petőfi Színház igazgatója szerdán az MTI érdeklődésére.

Oberfrank Pál kifejtette, a Kossuth-díjas színművész, a veszprémi Petőfi Színház művészeti tanácsadója az utóbbi hetekben vírusos tüdőgyulladással küzdött, amelyből nehezen épült fel, miközben feladatainak is eleget tett, vagyis játszott az Új Színházban és a veszprémi teátrumban is.

"Eperjes Károly szervezete emiatt kimerült, alvászavarok léptek fel nála, amelynek kivizsgálására, kezelésre orvosa tanácsára saját elhatározásából vasárnap kórházba vonult. Szerdán meglátogattam a színművészt, és állapota javult, sokat beszélgettünk színházi ügyekről" - hangsúlyozta Oberfrank Pál.

Megjegyezte, hogy Eperjes Károly a jövő héten újra játszik a Petőfi Színházban, a Chioggiai csetepaté című komédiában.  "Amint Új Színház-beli kötelezettségei lejárnak, a veszprémi színház szerződteti Eperjest" - tette hozzá Operfrank Pál.

A Blikk című napilap két héttel ezelőtt írt arról, hogy Eperjes Károly elhagyja az Új Színház társulatát, holott baráti kapcsolatot ápol Dörner Györggyel, a teátrum új igazgatójával.

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.