2024. június 29., 18:25

Barátom, Harvey

Egy kedves és különc férfi legjobb barátja egy hatalmas, láthatatlan nyúl, Harvey. A történet Elwood és Harvey különleges barátságáról, valamint az őket körülvevő emberek reakcióiról szól.

 

Barátom, Harvey - plakát
Fotó: reprofoto

A főszerepet alakító Rudolf Péter hitelesen mutatja be ezt a különös kapcsolatot, ami jól tükrözi, hogyan viszonyulnak az emberek a mássághoz és az őrület határán lévő dolgokhoz.

A humor és a mélyebb érzelmi rétegek keveredése tette ezt a darabot igazán különlegessé. A végére teljesen elmerültem Elwood világában, és megértettem, hogy Harvey nem csupán egy láthatatlan nyúl, hanem egy szimbólum is, amely a barátságot, a képzelet szárnyalását és az elfogadást jelképezi.

Az előadás végén úgy éreztem, hogy valami nagyon különleges dolognak voltam részese, és egy kicsit jobb emberként távoztam a színházból. A Barátom, Harvey olyan darab, amely mindenkit megérint, aki nyitott szívvel és képzelőerővel nézi és megérti, a világban mindig van helye a csodáknak és a különc barátságoknak.

 

Az írás megjelent a Magyar7 2024/26. számában.

 

 

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.