2011. június 27., 19:10

A nyomorultak a Margitszigeten

BUDAPEST. A Budapesti Nyári Fesztivál idei műsorán szerepel minden idők legnépszerűbb és legtöbbet játszott musicalje. A nyomorultak a kecskeméti Katona József Színház előadásában június 25-től négy estén át látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad idei szuperprodukciója minden idők legnépszerűbb és legtöbbet játszott musicalje,  A nyomorultak, a Kecskeméti Katona József Színház előadásában.  

Victor Hugo csaknem százötven évvel ezelőtt írta meg a XIX. század egyik legnagyszerűbb regényét, mely tükröt tart kora társadalmának a hosszú raboskodás után feltételesen szabadlábra került Jean Valjean küzdelmes életén keresztül. A regény alapján készült musicalt 1980-ban mutatták be először Párizsban, majd öt évvel később Londonban, ahol azóta is megszakítás nélkül játsszák.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ


Korcsmáros György nagy sikerrel bemutatott előadása négy estén át, négy különböző sztárszereposztásban lesz látható a Margitszigeti Nagyszínpad egyedülálló adottságainak megfelelő, látványos kiállításban a  Budapesti Nyári Fesztivál keretében.

A Budapesti Nyári Fesztivál az év leghosszabb és legszínesebb fesztiválja, amely három hónapon keresztül két impozáns helyszínen több mint 100 programmal várja a kikapcsolódni és tartalmasan szórakozni vágyókat. A június-július-augusztus hónapok során zajló kulturális programot a sokszínűség jellemzi. A Városmajor parkban található, fedett nézőterű Szabadtéri Színpad a könnyed nyáresti szórakozás jegyében koncertekkel és Színházi Szemlével várja a közönséget, a fesztivál kiemelt helyszíne, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad pedig látványos nagyprodukcióknak, színház- és koncert-show-knak ad otthont. Bővebb információk nyerhetőek a www.szabadter.hu honlapon.

Megosztás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.