2018. július 30., 17:21

Rozsnyó új szemszögből

Rozsnyó építészetét, főterét, ismert utcáit és rejtett zugait mutatja be a Fotoklub Pix-XL kiállítása, amely szeptember 25-ig lesz megtekinthető a Rozsnyói Bányászati Múzeum Galériájában.

2018-06-29-18-44-56.jpg
Fotó: Fábián Gergely

„A régi kálvária, a katedrális, a templomtornyok, a városi őrtorony – mindegyiket naponta látjuk, sokszor elmegyünk mellettük, ismerjük ezeket. A fényképkiállítással megpróbáljuk megváltoztatni a városunk megszokott látásmódját, más szemszögből akarjuk megmutatni azt, amit ismerünk. Nemcsak az épített örökséget, az embereket, a virágokat, a fákat, a tájat akarjuk láttatni, hanem a színeket, a fényt, az árnyakat, az alakokat, a vonalakat, az atmoszférát” – közölték a szervezők.

A tárlaton, amelyen a rozsnyói Pix-XL fényképészklub kilenc tagja mutatja be a felvételeit, szeptember 25-ig látható a Rozsnyói Bányászati Múzeum Galériájában, a Bányászok tere 25. szám alatt.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.