Koncertek, versenyek és kiállítások Az Ógyallai Kulturális Napokon

muzsa.sk | TASR 2018. június 20., 12:03

Kiállítások, koncertek és különféle sportversenyek várják a látogatókat hétvégén a XIV. Ógyallai Kulturális Napok keretében.

Ógyalla városháza Fotó: Wikipedia

A rendezvénysorozat pénteken, június 22-én, 14 órakor veszi kezdetét kézzel faragott szobrok felavatásával a Komáromi úton, és vasárnapig (6.24.) tart.
A szervezők tájékoztatása szerint az első napon kerül sor a Pápai paletta című kiállítás megnyitójára, melyen Horváth Lajos János és Katona György festőművészek munkáit tekinthetik meg az érdeklődők. Az Ünnepi akadémiát követően este több koncertre is sor kerül, fellép többek között a Neoton Família és az Atlantic.

A szombati program (6.23.) futóversennyel és súlyemelő versennyel indul. Később a focipályán gulyásfőző versenyre is sor kerül, délután kultúrműsorokkal és koncertekkel folytatódik a program.

Vasárnap (6.24.) az ógyallai búcsú napja. Délután kerül sor az Ógyallai városi sportklub - KFC Komárom barátságos futballmérkőzésre.
A szervezők elmondása szerint a rendezvény egész ideje alatt frissítők, ételek és italok széles választékával, remek kávéval várják a látogatókat, a gyerekeknek pedig édességekkel és különféle érdekes programokkal kedveskednek.

0 HOZZÁSZÓLÁS