2019. szeptember 25., 10:02

Kollektíva: a te stílusod, a te hangod

Javában tombol a szeptember, elkezdődött a tanítás, az egyetemisták is be-bejárnak az előadásokra és a gyakorlatokra (ki, hogyan…), és nem utolsó sorban jönnek a várva várt programok, amelyeken jól érezheti magát az embertömeg.

Kollektíva
Fotó: Kollektíva

A komáromi Jókai Mór Diákkör (JóMóD) 6. alkalommal szervezi meg Kollektíva elnevezésű eseményét, amelyen lesz színház, zene és tánc, játék meg miegyéb.

Idén a diákszervezet háromnapos programsorozattal kedveskedik az érdeklődőknek.

Szeptember 26-án, csütörtökön harcművészeti bemutatóval kezdődik a Kollektíva, amelyet Farkas Péter a Wolf Fight Club vezetője tart. A komáromi RÉV ismét hangos lesz, hiszen ezen az estén DJ-k szolgáltatják a talpalávalót, és a bátrak még a karaokét is kipróbálhatják.

Pénteken 19:00-tól ismét a RÉV-be várják az érdeklődőket a szervezők, a már hagyományos Hátizsákkal a világ körül című beszélgetőestre, amelyen világkörüli útra indulhatnak a résztvevők. A rekeszizmokért az Ahogy esik, úgy puffan elnevezésű improvizációs játék a felelős, amelyet a Komáromi Jókai Színház színészei biztosítanak. Ráadásul a péntek esti vendégszínész Lengyel Tamás lesz.

Ez az este nemcsak a kulturális eseményektől lesz hangos, a színház után a ,,kockák“ (geek) is megtalálhatják a nekik való programpontot. A népszerű Dungeons&Dragons című társas- és szerepjátéknak csak a képzelet szabhat határt, ezért, akik még egyáltalán nem ismerik, vagy csak hallottak róla, ne csüggedjenek, próbálják ki! Válasszanak karaktert, győzzék le a szörnyeket és mentsék meg a királylányt.

Szombaton a zenekaroké a főszerep. A RÉV világot jelentő deszkáin elsőként az ipolysági ChapteR 5 nevű zenekar játszik este 20:00-tól, majd a párkányi TooFar nevű banda mutatkozik be, utánuk pedig a szintén párkányi Jóvilágvan adja meg a hangot. Meglepetés előadót is rejt a JóMóD tarsolya, amely még mindig titok.

Az esemény mindhárom napjáról a linkek külön-külön megtalálhatóak a JóMóD hivatalos Facebook-os oldalán. Mindenkit várnak a szervezők!

A csütörtöki program ITT érhető el.

Pénteken EBBŐL választhatunk.

Szombaton EZEK a programok várják az érdeklődőket.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.