2018. augusztus 9., 14:33

Fényképversenyt hirdettek a szlovák-magyar határvidék szépségei témában

Augusztus 20-ig van lehetőségük bekapcsolódni az amatőr és a professzionális fotósoknak abba a fényképészeti versenybe, amelynek célja a szlovák-magyar határvidék kulturális örökségeinek bemutatása.

fotós

A projektről, amely az Interreg V-A Szlovák Köztársaság – Magyarország együttműködési program keretében valósul meg, a Pozsony Megyei Önkormányzat tájékoztatott a honlapján.

A versenyre nevező fotósok munkái közül 12 győztes képet válogatnak ki, melyeket Szlovákiában és Magyarországon is kiállítanak, valamint egy 2019-es naptárba is bekerülnek. A három legjobb fényképet jutalmazzák is. A két legjobb fotót egy szlovákiai és magyarországi fényképészekből álló zsűri választja ki, a harmadikról a közösségi hálón lehet majd szavazni. Minden nevező egy fotót küldhet be.

A versenyre az európai együttműködés napja és a Kulturális Örökség Európai Éve keretében kerül sor. Bővebb információ az Interreg V-A Szlovák Köztársaság – Magyarország program honlapján található.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.