Éles István rekordja

2011. április 5., 20:09
BUDAPEST. A Guinness Rekordok könyvébe vágyik Éles István. A humorista néhány hete az egyik kersekedelmi csatornán jelentette be, hogy 44 énekhangon szeretné megszólaltatni a My Way című dalt, miután éppen ennyi éve énekelte el először Frank Sinatra.

Éles István Torgyán József parodizálásával a 90-es évek elején vált egycsapásra országszerte ismertté és népszerűvé. Azt már kevesebben tudják róla, hogy kiválóan is énekel. Most Guinness-rekordra készül.

„ Pontos időpont még nincs meghatározva, attól függ, akad-e segítő kéz. Nagyon remélem, akad, aki azt mondja, fontos hazánkban, hogy megismerjünk és közszemlére tegyünk egy olyan magyar tehetséget a maga 57 évével, aki azt mondja, el tud énekelni egy dalt 44 hangon, Robbie Williamstől Demjén Ferencig. Bízom benne, hogy összejön a rávaló. Kértem már segítséget Kovács Kristóftól és Hajdú Pétertől is, de még nem kaptam választ“, nyilatkozta legutóbb a Blikknek Éles.

A produkció 25-30 percet tenne ki mindössze, ezért a művész elképzelései szerint meg kellene szakítani más előadásokkal is, hogy ne legyen annyira tömény. Élő zenekart akar, hogy a sok stílus a zenén belül is váltakozhasson.
„Én írtam a szöveget, amely nyolc nyelven fog szólni“, tette hozzá a jövendő rekorder.

Kövesse facebook oldalunkat is!