HIRDETÉS

Badár Sándor lett a Honfoglaló televíziós változatának első győztese

hirek.sk 2017. december 26., 12:25
BUDAPEST. Badár Sándor nyerte a Honfoglaló televíziós változatának első játékát hétfőn este a Duna Televízió képernyőjén.

Badár Sándor, Karinthy-díjas színművész, humorista nyerte az első Honfoglalót a Duna Televízió képernyőjén látható játékban.

„11 évvel ezelőtt játszottam a Honfoglalóval, de ott mindig veszítettem, úgyhogy nagyon örülök, hogy itt nyertem. Jól éreztem magam, kiváló csapattársaim voltak: Nacsa Olivér és Harsányi Levente nagyon jó srácok, bele tudtuk vinni a játékba a humort és szórakozást. Szerintem minden társasjátékban fontos, hogy ne csak vívásról és harcról legyen szó, hanem szórakoztassuk is egymást, hiszen ez egy játék. Izgalmas volt az elejétől a végéig” – mondta a színművész, aki hozzátette, hogy otthon az ember nem izgul annyira válaszadáskor, mint amennyire a stúdióban.

Badár jobban kedveli a feleletválasztós kérdéseket, mert ott okosabban lehet gazdálkodni az idővel. Kedvenc témaköre a magyar irodalom.

„Nagyon fontos eleme a játéknak a stratégia: ha valaki sok megyével tudja körbevenni a várát, akkor nehezen férkőznek hozzá. Határozott taktikával sokkal többre lehet menni, mintha csak állandóan támadnánk a másik várát. Jó válaszokkal nagyon hamar el lehet foglalni akár az egész országot. Nagyon ügyes taktikai játék” – zárta gondolatait a színművész, aki nyereményét a Heim Pál Alapítvány számára ajánlotta fel. Badár örül neki, hogy az alapítvány „a legjobbakra, a gyerekekre” költi majd az összeget.

Ezzel az adással mutatkozott be a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változata, amelyben bárki próbára teheti tudását a stúdióban és otthon is, a képernyők előtt. Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! Minden hétköznap 19.30-kor a Duna Televízió műsorán.

A Honfoglaló első műsora itt újra megtekinthető.

Forrás: MTVA
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS