2021. május 1., 08:36

Pintér Béla és Társulata – Új bemutató és Titkaink-online

Amint arról legújabb videóüzenetében Pintér Béla tájékoztatott, a neves színtársulat a bizonytalan járványhelyzetre való tekintettel azt a döntést hozta, hogy ebben az évadban, tehát májusban és júniusban már nem áll színpadra, nem tart élő előadásokat. Emellett azonban néhány újdonságról is beszámolt…

Pintér Béla és Társulata
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: pbest.hu
A helyzet hosszas mérlegelése után arra jutottunk, hogy augusztusban nyitunk ki. Addig sem tétlenkedünk azonban, illetve addig sem kell a nézőinknek Pintér Béla és Társulata-előadások nélkül maradniuk. (…) Jelenleg olyan időket élünk, hogy az online teret kell kihasználnunk a jelenlétünkhöz, ezért megint kiteszünk egy előadást, ezúttal a társulat legnagyobb sikerű darabját, a Titkainkat, amely május 16-án és május 25-én lesz megtekinthető”

– fogalmazta meg Pintér Béla, aki egyúttal köszönetet mondott annak a rengeteg nézőnek, aki jegyet váltott a Népi Rablét és a Jubileumi Beszélgetések című előadások márciusi és áprilisi online változatára.

Az érdeklődők a Titkaink című előadásnak egy korábbi, nem sokkal a 2013-as bemutató után készült felvételét érhetik majd el. A darab számos szakmai elismerést kapott, a premier óta folyamatosan telt ház előtt játsszák, s számos cikkben a 2010-es évek egyik legfontosabb előadásaként utalnak rá. Jegyvásárlásra ide kattintva van mód.

A videóüzenetből az is kiderült, hogy Pintér már nekiállt az új, Marianna és az ezredes munkacímű darabja írásának. Elmondása szerint az Anyám orra című darabra emlékeztető előadás első olvasópróbája június 1-jén lesz, a zenés színmű bemutatóját pedig október közepére tervezik az Újpesti Rendezvénytérben. A társulat tagjai bíznak benne, hogy a következő évadot augusztus végén már korlátozások nélkül, biztonságban tudják elkezdeni.

A társulatvezető Pintér Béla videóüzenetét ide kattintva tekinthetik meg.

Pintér Béla és Társulata
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.