2022. augusztus 27., 16:52

Véget ért a NYÁR 22 idei évada

A közmédia népszerű magazinműsora, a NYÁR 22, izgalmas témákkal, sztárvendégekkel és országjáró kalandokkal várta egész nyáron a Duna nézőit.

Duna TV

A műsor megújult tematikával jelentkezett; a riportanyagok mellett, naponta több turisztikai célpontot is bemutatott. A NYÁR 22 központi stúdiója idén is Révfülöpön volt, de az adások bejátszói által az egész országot megismerhették a nézők a négy műsorvezető, Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence segítségével.

Az elmúlt hónapokban a NYÁR 22 stábja összesen 65 kétórás adást készített. A riporterek országszerte 374 db kisfilmet forgattak, míg az élő adásokban csaknem 1000 vendég osztotta meg gondolatait, ismereteit a nézőkkel. A lenyűgöző panorámájú révfülöpi stúdióban ismert sztárvendégek, zenei fellépők, szakértők fordultak meg. Az adásokból az idei nyár legtrendibb ételeit, italait és édességeit, megannyi sportolási és aktív program lehetőséget lehetett megismerni, és házigazdáknak köszönhetően személyes tapasztalatokon keresztül láthattak bele a nézők különböző nyári munkákba.

A szezonzáró adás  egy mozgalmas-látványos vetélkedő volt, ahol játékmesternek felkérték a Duna showműsorainak háziasszonyát, Rókusfalvy Lilit. A játékban egymás ellen versenyzett a 2 műsorvezető páros, az adás végén pedig  Kriszta-Imre duó megkapta a "Nyár 22 legjátékosabb műsorvezető párosa" címet.

Ezért, valamint további érdekességekért érdemes felkeresni a műsor honlapját, valamint Facebook- és Instagram-oldalát. A NYÁR 22 adásai visszanézhetők.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.