2023. december 11., 16:00

Kíváncsi 100 szerdahelyi fáintos történetre?

Egy könyv - amely csak igényeseknek szól! Egy könyv - amelyre csak igazi, Dunaszerdahelyre büszke polgárok, patrióták, vártak régóta...  

könyvbemutató
Fotó: Családi Könyvklub

Könyvbemutató - Dedikálás - Beszélgetés

Nagy Attila
100 szerdahelyi történet

Színes, képekkel gazdagon illusztrált helytörténeti album
!
Ez a csodálatos könyv 100 érdekes, rövid és izgalmas ismeretterjesztő íráson keresztül ad bepillantást a Csallóköz szívének, Dunaszerdahely városának az életébe – a honfoglalástól egészen a 20. századig!

A kötet célja az ismeretterjesztés, a várostörténet mozaikjainak, fehér foltjainak további kirakása, a helyi történelem kiszínezése, élettel megtöltése!

Rengeteg új információt tartalmaz, érintve a város gazdasági és társadalmi viszonyait vagy éppen gasztronómiáját, fotótörténetét, jeles személyiségeit, illetve történelmének kulcsfontosságú állomásait.

A szerzővel Pomichal Krisztián, a Mathias Corvinus Collegium igazgatója beszélget.

A könyvet megvásárolhatja a Családi Könyvklub könyvesboltjaiban, illetve a könyvbemutató helyszínén is!

Ha Önt is érdekli ez a csodálatos, hiánytpótló kötet - illetve kedve lenne találkozni Dunaszerdahely egyik legkiválóbb helytörténészével, Nagy Attilával, és beszélgetni Dunaszerdahelyről...

Jöjjön el - KEDDEN  ESTE - a Családi Könyvklub estjére - a Mathias Corvinus Collegium dunaszerdahelyi központjába!

Tegyen egy lépést, hogy Nagy Attila könyve100 szerdahelyi történet - kiválasztott könyvajándéka örökre emlékezetes legyen egy exkluzív, névre szóló karácsonyi ajánlóval!
Csaljon igazi örömkönnyeket annak a szerettének, barátjának, ismerősének az arcára a legszebb pillanatban - aki értékelné, hogy kedvenc könyvét egy névre szóló dedikálással - exkluzív, életre szóló ajándékká változtatta!

Mikor és hol?
2023. december 12. (kedd) 17.30 óra
Dunaszerdahely,
Mathias Corvinus Collegium
Malom utca 4629 / 2A

Pompás könyvbemutató lesz!
A belépés ingyenes!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.