2022. február 24., 17:23

Elrejtettél a szívedben

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

East csepel felett az ég

Nem szeretem kimondottan az érzelmes számokat, de az Elrejtettél a szívedben című dal nagyon megfogott. Még tavaly februárban hallottam először, akkor, amikor szinte mindenki „karanténozott”. Valahogy úgy éreztem, hogy a dallam és a szöveg visszaadta azt a melankolikus hangulatot, amely az egész országot jellemezte. Aztán amikor másodszor is meghallgattam, valami egészen más „jött le”. Éreztem ugyanis egyfajta bizakodást, vágyódást, hogy akármi történik is, a vége mindig jó lesz. Ahogy a refrénben is elhangzik: „Sosem félek, a halál völgyében”! Időnként meghallgatom ezt a dalt, és nemcsak azért, mert megunhatatlan a dallama, de azért is, mert a dal szövegének mindig új a mondandója.

Megjelent a MAGYAR7 8. számában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.