2023. december 7., 16:00

Egy igazi „csúcsragadozó” Dunaszerdahelyen!

Fokozott figyelemre kéri a Családi Könyvklub az olvasókat december 8-án, azaz pénteken 18.00 órakor a Max pláza Családi Könyvklub könyvesboltjában...

lőrincz l lászló
Fotó: Családi Könyvklub

Dunaszerdahely legkedveltebb könyvesboltjában a misztikus-krimi csúcsragadozója, Leslie L. Lawrence dedikálja legújabb, karácsonyi bestseller könyvét – Sindzse és az átkok könyve – címmel.

A MESTER, Leslie L. Lawrence elmondta, az idei évben az egész magyar nyelvterületről gyakorlatilag csak a Családi Könyvklub meghívását teljesítette, nem fogadott el semmilyen meghívást!

Az egyik legkedveltebb olvasóközönsége lettek az évek folyamán a felvidéki olvasói ,akikkel csak a Könyvklub akcióin tud találkozni...

lőrincz l lászló
Fotó:  Családi Könyvklub


Ha Önt is érdekli napjaink egyik legismertebb misztikus-krimiírójával, Leslie L. Lawrenccel a találkozás, jöjjön el Ön is, tegyen egy lépést, hogy a Mester új könyve, kiválasztott könyvajándéka örökre emlékezetes legyen egy exkluzív, névre szóló karácsonyi ajánlóval!

Mikor és hol?
2023. december 8. Péntek - 18.00 óra
Dunaszerdahely - MAX pláza
Családi Könyvklub könyvesbolt
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.