2020. december 15., 09:42

Az ERöMŰVHÁZ online programajánlója

A járványhelyzet ellenére sem maradnak el a K11 Művészeti és Kulturális Központ, a Pesti Mozi és a Wesselényi17 helyszíneire tervezett rendezvények. A szervezők a novemberi és a decemberi programokról videófelvételeket készítenek, hogy az ERöMŰVHÁZ TV honlapján elérhetővé tegyék az erre kíváncsiak számára.

Fotó: www.eromuvhaz.hu
Irodalom, zene, filmklub, zenés beszélgetések, pszichológia, workshopok, kiállítás, gyermekszínház, nevelési tanácsok. Hetente új tartalmakat kínálunk, hétfőtől vasárnapig elérhetően. Válogasson ingyenesen nézhető és fizetős videóink kínálatából!”

– olvasható a honlapon, amely december 14-e hetén négy programot kínál.

A ZENESZÍN elnevezésű sorozatban a Quimbyből és A kutya vacsorájából ismert Varga Livius ezúttal Leskovics Gábor Lecsóval beszélget. A Pál Utcai Fiúk és a Kiscsillag formációk tagja zenélni is fog a műsor vezetőjével.

Molnár Kata OrsolyaKovács Gellért Filmszerésszel beszélgetve – olyan filmeket szeretne ajánlani az ünnepek közeledtével, melyek az egész családnak szórakozást jelentenek. A karácsonyi filmajánló FilmKATAlógus néven fut.

A járványhelyzet a szabadságunk korlátozásában tesz próbára minket. Létezésünk legfontosabb feltétele a szabadság. Most három dologra van szükség a szabadság visszanyeréséhez: elengedés, elfogadás, jövőbe vetett hit”

– áll Kiss Péter rendszerterapeuta előadásának hirdetményében. S ha már pszichológia, Nem a te életedet boncolgatjuk, de beletrafálhatunk mottóval Láng Annamária és Kovács Lehel improvizál majd Bácskai Juli Pszichoszínházában.

Az érdeklődők egy virtuális szappankészítő workshopon is részt vehetnek, amelynek keretein belül olyan eszközöket készíthetnek, amikkel örökre búcsút mondhatnak az öko-szorongásnak. Bemutatják, hogy mit tartalmaz egy igazi zero waste fürdőszoba, de sok más mellett a hulladékmentes mozgalom jövőjéről is szó lesz, sőt egy természetes anyagokat tartalmazó vegán szilárd szappant is lehetőség lesz elkészíteni…

Hogyan nézheti meg a videós programokat? Válassza ki a programot, kattintson a jegyvásárlási linkre, majd vásárolja meg jegyét. A videó megnézéséhez írja be a kapott kódot! A szükséges azonosító a kiküldött jegyen található: számokból és betűkből álló sorozat a QR-kód alatt. Az ingyenes és a fizetős videókat ugyanazon eszközről többször is megtekintheti.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.