2022. november 11., 17:24

2023-ban nem lesz VOLT fesztivál

A Volt fesztivál közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy 2023-ban elmarad a rendezvény. Pedig a fesztivál éppen 2023-ban ünnepelné 30. születésnapját, de az évfordulós buli ezek szerint elmarad.

VOLT fesztivál
Fotó: VOLT fesztivál, Facebook

„Kedves VOLTosok! Először is szeretnénk az egész VOLT fesztivál csapata nevében megköszönni a támogatásotokat és a rengeteg érdeklődő üzenetet.

Szeretnénk, hogy tudjátok: a mostani döntésünket nagyon nehezen, de mindent mérlegelve és természetesen egyáltalán nem örömünkben hoztuk.

A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk. Nagy szeretettel formáltuk, fejlesztettük, amíg a 800 fős “sportcsarnokos házibuliból” Magyarország legszeretettebb vidéki szabadtéri fesztiválja lett. Azonban már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni és sajnos,

a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta.

Ezért - nagy szomorúságunkra - 2023-ban elmarad a VOLT” – olvasható a közösségi oldalon.

Az elmúlt közel harminc évben átéltünk rengeteg csodálatos és felejthetetlen pillanatot, és rátok, mint a legeslegjobb közönségre, mindig is számíthattunk és bízunk abban, hogy a gazdasági környezet javulásával újra megtölthetjük a soproni csodák helyszínét, a Lővéreket, teszik még hozzá a szervezők.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.