2020. március 15., 14:33

Kreatív ötletek karantén esetére (is)

Gasparik Maja Kriszta, az Arizóna énekesnője, valamint műsorvezető anyuka,  a Nő arcai című műsor szerkesztője és műsorvezetője  arra az elhatározásra jutott, hogy ha nem lehet kulturális eseményeken találkozni anyukáknak és gyermekeknek (meg igazából senkinek), otthonról olvas fel mesét a kíváncsi nézőknek.

Fotó: pixabay.com

A csavar ugyanis az volt, hogy tegnap este, az otthon melegében, a Facebook közösségi oldalnak köszönhetően vette fel a meseolvasás pillanatát, és tárta a közönség elé az élő közvetítést.

Maja Pápay Anami ötletétől vezérelve kezdett bele a kreatív élő videóba, és úgy döntött, hogy Marék Veronika: Boribon autózik című meséjét olvassa fel a nézőknek. Több mint ezer megtekintés és számos megosztás, kedvelés, meg persze hozzászólás érkezett Maja tevékenységére. A mai internetes világban talán a gyermekeknek is jót tesz, ha nemcsak a haszontalan dolgokra pazarolják az időt, hanem értelmes és jóravaló ingerek is érik őket. Természetesen mindig vannak kivételek, akiknek kijár a tisztelet!

Az Arizóna énekesnője ma este 19:30-kor folytatja a mesefelolvasást, az pedig még titok, hogy melyik mesét olvassa fel a közönségnek. 

A járvány idejére felállított karantén a kreatív ötletek kivitelezésére jótékony hatású, és ez lehet sajnálatos, de a pozitívan gondolkodók számára talán inkább értékesnek mondható.

A ,,maradj otthon” felszólítás még magában hordozza a ,,csinálj olyat, amit már régen csináltál, illetve töltsd el hasznosan az ajándékba kapott időt otthon”!

Gasparik család
Fotó:  facebook

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.