Vasárnap délután nyílik meg a 3. Esküvő Kiállítás

Kaszmán Zoltán 2019. február 09., 14:15

A Zachar Erika által vezetett Pepita Wedding nevű esküvőszervező vállalat csapata február 10-én 13 órától immár harmadik alkalommal várja az érdeklődőket az ipolysági városháza színháztermébe; ekkor rendezik meg a 3. Esküvő Kiállítást.

Fotó: Pepita Wedding

A rendezvényen ezúttal is a tágabb régió azon vállalkozói mutatkoznak be, akik különböző esküvői szolgáltatásaikkal próbálják színesíteni a szóban forgó ünnepi alkalmat, majd az azt követő mulatságot.

Fotó: Pepita Wedding

Az esemény megálmodói számos programot kínálnak a kíváncsiskodóknak, akik egyebek mellett közelebbről is szemügyre vehetik az esküvői ruhaszalonok felhozatalát,

de megismerkedhetnek Tóth Gáborral és Kázmér Lacival, akik vőfélyként, illetve ceremóniamesterként tevékenykednek.

Fotó: Pepita Wedding

A zenei palettát képviselve jelen lesz DJ Luigi és az esküvők hangosítását is vállaló Demeter Ferenc, vagyis DJ Denny és csapata, valamint az esküvőkön is gyakran szerepet vállaló, három éve működő Celeste Voce Énekegyüttes is. A kiállítás zenei alapját a nagyzenekari felállásban muzsikáló Party Up! nevű formáció biztosítja majd.

A magyarországi kiállítók közül kiemelnénk Kantóné Lantos Nikolettet, aki már 15 éve működteti bernecebaráti virágboltját. A Vácott és Balassagyarmaton is saját ékszerboltot vezető Specziár Viktor jóvoltából karikagyűrű-kollekciót tekinthet meg a látogató, továbbá az elegáns ruházatot kereső férfiak is megtalálhatják számításaikat a BALANCE balassagyarmati vállalatának köszönhetően, ahogy bemutatkozik a váci Miss Ara Esküvőszalon és Fényképész Műterem is. A szalon tulajdonosa, Hohnerné Katona Katalin legszebb ruháit is magával hozza.

Képgalériánk:
Fotó: Pepita Wedding

Az esküvői témájú kiállításon megjelennek a lakodalmakra is ideális helyszínt kínáló, 2017-től működő ipolysági István pince és panzió képviselői is, sőt, az esküvői gyermekfelügyeletet biztosító Szaniszló Anett is feltűnik, aki a Kölyök Placc Játszósarok képviseletében arról értekezik majd, hogy – kézműves foglalkozásokkal, mobil játszóházzal, kreatív feladatokkal, szórakoztató programokkal vagy éppen mini diszkóval – hogyan lehet lekötni a lakodalomba érkező gyermekeket.

A kiállításon részt vevők ezen kívül elbeszélgethetnek az ipolysági hajszalon tulajdonosával, Pál Ildikóval és Henrieta Buchtová sminkessel és kozmetikussal is, s hogy a fényképészek is képviseltetve legyenek, a meghívottak között megtalálhatják majd Marko Kristiánt és Cseri Gábort.

A kiállítók felajánlásainak köszönhetően a szervezők tombolával is készülnek, így a 3. Esküvő Kiállítás látogatói értékes díjakkal is gazdagodhatnak…

0 HOZZÁSZÓLÁS