2020. június 13., 08:59

Változott a XI. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny időpontja

A már meghirdetett XI. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny kiírását a szervezők módosították a koronavírus-járvány miatt.

A versenyre 2020. október 15-ig lehet nevezni. A területi elődöntők időpontja: 2020 november–december. Az országos döntő helyszíne Rozsnyó, időpontja pedig 2021. január 25-26.

Mivel a verseny már új iskolai évben valósul meg, az osztály-, kategória-, iskolaváltás miatt a szervezők kérik az eddig beérkezett jelentkezéseket újból beadni.

A verseny döntőjét iskolai fordulók és területi elődöntők előzik meg. A kisiskolák maximum 5, a teljes szervezettségű iskolák maximum 10 versenyzőt indíthatnak. Amennyiben egy adott intézményen belül a megadott-tól nagyobb létszámú érdeklődés mutatkozik, a szervezők kérik az iskolai fordulókat 2020. október 15-ig lebonyolítani és az iskolai fordulón résztvevők számát feltüntetni az elektronikus jelentkezési lapon.

A részletekről ezen az oldalon tájékozódhatnak.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.