Programokkal teli hétvége Kisgéresben

Zsebik Ildikó 2019. június 29., 10:16

Pénteken vette kezdetét a Kisgéresi Falunap. A hivatalos megnyitó után Hresko Mária és HreskoVeronika kézi hímzéseiből nyílt kiállítás, amelyen a Református Egyházi Kórus énekelt, s két előadás is színesítette a nyitányt.

Fotó: Zsebik Ildikó

Szombaton délelőtt már a gyerekeké a főszerep, akik a kultúrház kertjében kézműves foglalkozáson ill. játszóházban vehetnek részt. Lesz trambulin, körhinta, ugráló vár és frissen sült lángos, de megismerkedhetnek a csicseri óvoda népi játékaival is. Az ebédet 12 és 14 óra között lehet elfogyasztani, majd 15.30 órától kezdődik a helyi óvodások és iskolások műsora, fellép a Borcsák Asszonykórus, a Mustármag bábcsoport. Ezt követően Szitás Ida nótákat énekel, a Helmeci Banditák táncolnak, Onusková Lara és ifj. Bányácski Gyula pedig mai slágereket ad elő.

Képgalériánk:
Fotó: Zsebik Ildikó

Háromnegyed nyolckor kezdetét veszi az utcabál, a talpalávalót a Gong együttes és Ilona biztosítja, közben tombolát is húznak. 20 órától a Muzsika TV egyik ismert arcának, Jessynek a zenés műsora is hallható lesz.

Vasárnap 10 órától a kopjafánál tartanak istentiszteletet, majd 15 órától a magyarországi Dombrád csapatával vívnak egy futballmérkőzést a helyi focisták.

 

0 HOZZÁSZÓLÁS