Csemadok Érsekújvár - értékelő évzáró taggyűlés

2011. február 14., 15:40
ÉRSEKÚJVÁR. A Csemadok Érsekújvári Alapszervezete 2011. február 14-én tartotta meg értékelő évzáró taggyűlését. A 2010-es év tevékenységét számítógépes vetítő program segítségével szemléltették, így a résztvevő mintegy 150 Csemadok tag ismét átélhette a sok-sok Csemadok rendezvény egy-egy emlékezetes pillanatát.
ÉRSEKÚJVÁR. Az évzáró jó alkalmat adott arra, hogy felelevenítsék az elmúlt év gazdag kulturális tevékenységét és a jelenlévők izgalmas vitát folytassanak a szervezet és a város kulturális életéről.

Forrás: Csemadok

A taggyűlésen elfogadták a 2011.  évi munkatervet és jóváhagyták a költségvetést.  A taggyűlés résztvevői behatóan  foglalkoztak az idei év számunkra legfontosabb eseményével: a népszámlálással is. Az ülés előtt az érdeklődők megvásárolhatták Strba Sándor helytörténész Luzsica Lajosról írt és a közelmúltban megjelent szép könyvét. Az ülés keretében pedig virággal és oklevéllel köszöntötték a nyolcvanéves Záhorszký Elemért, aki még ma is aktív tagja és vezetője  a helybéli színjátszócsoportnak és kiemelkedő alakja Érsekújvár kulturális életének .
Forrás: Csemadok
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS