A lévai Reviczky ház gazdag programkínálata a következő napokra

muzsa.sk 2019. október 08., 19:43

A Lévai Reviczky házban a következő napokban több érdekes rendezvényre kerül sor, amelyre szeretettel várják az érdeklődőket.

Fotó: Archívum

Október 10-én, csütörtökön 17 órakor dr. Koczó József vámosmikolai helytörténész tart előadást az Ipoly mente helytörténeti érdekességeiről és bemutatja Vízimalmok az Alsó- Ipolyvölgyben'' című könyvét

 

Képgalériánk:
Fotó: Archívum

Október 11-én, pénteken 17 órakor Activity est lesz a Reviczky Házban. Ez lángossütéssel egybekötött szórakoztató vetélkedő lesz.

Október 12-én, szombaton 19 órától Szüreti batyubált rendeznek. Lesz finom új bor, és ízletes lévai libafertályt is felkínálnak, ahogy azt a lévaiak valamikor a szüretek alkalmával tették. A szervezők szeretnék visszahozni a híres lévai csemegét a köztudatba! Zene is lesz> az S&E Band zenekar húzza a talpalá valót.

Október 16-án, szerdán 17 órakor a helytörténeti előadássorozat keretében a 195 éve született Mácsai Lukács sokoldalú lévai közéleti személyiségről tart előadást Müller Péter. Ezt követően sor kerül Mácsai Lukács gondolati emléktáblájának ünnepélyes leleplezésére és 1935-ben készült portréja másolatának elhelyezésére a Reviczky Házban.

0 HOZZÁSZÓLÁS