HIRDETÉS

Továbbra is tarol a Fekete Párduc az észak-amerikai mozikban

hirek.sk 2018. február 26., 11:19
NEW YORK. A Fekete Párduc a bemutatóját követő második hétvégén is nagyot ment: eddig csak egyetlen filmnek volt még akkora bevétele Észak-Amerikában a második hétvégén, mint a fekete szuperhősfilmnek.

A becslések szerint péntektől vasárnapig 108 millió dollárért váltottak jegyet a Marvel akciómozira az amerikai és kanadai nézők. Ryan Coogler rendező-forgatókönyvíró új produkciója a negyedik film, amelynek sikerült százmillió dollár fölött keresnie a második hétvégén. Korábban a Star Wars: Az ébredő Erő, a Jurassic World és a Bosszúállók lépte át ezt a küszöböt. Közülük csak a Star Wars ért el nagyobb bevételt a második hétvégéjén.

A Fekete Párducra Észak-Amerikában eddig összesen 400 millió dollárért fogytak a jegyek, világszerte pedig 704 millió dollárt fizettek a nézők.

A hétvége új bemutatói közül a legjobban a Warner Bros. Éjszakai játék című vígjátéka teljesített a kasszáknál, amelynek főszerepeit Jason Bateman és Rachel McAdams alakította. A film jegybevétele 16,6 millió dollár volt, amivel a kasszasikerlista második helyére került. Harmadik a Nyúl Péter 12,5 millió dollárral. A Natalie Portmannal forgatott Expedíció című sci-fi pedig negyedik lett: 11 millió dolláros bevétellel debütált a hétvégén Észak-Amerikában.

Forrás: MTI
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS