2024. május 29., 15:30

Nyáron kezdik el forgatni az új Jurassic World-filmet

A Jurassic World- franchise előző három filmjének sikerét követően egy újabb debütálását hozták nyilvánosságra.

Jurassic World
Fotó: imdb.com

Az új film forgatókönyvírója nem más, mint David Koepp, aki az eredeti dínóvilág szövegkönyvét is készítette. A rendező ezúttal Gareth Edwards, de a produceri székeket a már megszokott kettős, Frank Marshall és Patrick Crowley foglalják el. A munkálatokban szintén részt vesz majd maga Steven Spielberg is.

A készülő film alkotói teljesen más megvilágításba helyezik a már megszokott dinoszauruszvilágot, teszik mindezt annak érdekében, hogy filmjükkel egy teljesen új korszakot tudjanak elindítani. A szereplőgárdával kapcsolatosan a Hollywood Reporter május 22-én megírta, hogy az egyik főszerepre Rupert Friendet választották, akit többet között az Asteroid Cityből ismerhetünk, a másik jelentős szerepet pedig Scarlett Johansson tölti majd be.

A forgatást június közepére időzítették, mivel a forgatókönyvírói munkálatok a vártnál gyorsabban haladnak. A franchise legújabb darabjának munkálatait Londonban kezdik el, tehát a Jurassic World raptorai az Universal saját stúdiójában kelnek újra éltre.

A film hivatalos megjelenésének dátuma 2025. július 2.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.