2022. január 15., 12:11

Kulturális ajánló: Kétely

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

Egy érdekes filmdrámát néztem meg a napokban. A történet a hatvanas években játszódik az Egyesült Államokban, azon belül is egy bronxi egyházi iskolában, ahol a szigor és a fegyelem az úr. A papok között azonban akad egy kedvelt, karizmatikus személyiség, Flynn atya, aki egy kicsit enyhítene a szigorú szabályokon és a toleranciára, illetve a szeretetre fordítaná a figyelmet. Az iskolába kerül az első fekete diák, ami elég komoly bonyodalmakat okoz. A népszerű Flynn atya olyan kedvességgel viszonyul a diákhoz, hogy az már félreérthető.

Az egyik nővér ezt észreveszi, és elmondja a szigorú és vaskalapos igazgatónőnek. Az igazgatónő valóságos hadjáratot indít Flynn atya ellen. Bizonyítékokkal ugyan nem rendelkezik, de mindent megtesz azért, hogy a népszerű atyát eltávolítsa az intézményből. Nagyon érdekes film, ajánlom mindenkinek!

 
 
 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.