2024. április 23., 19:55

Ki nevel a végén?

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

Adam Sandler
Adam Sandler

Adam Sandler filmjei nemcsak szórakoztatók, hanem mindig fontos társadalmi, pszichológiai és párkapcsolati jelenségek problémáit boncolgatják. A Ki nevel a végén? című humoros filmben Jack Nicholsonnal zseniális alakítást nyújtanak.

A Dave-t játszó Adam Sandler egy átlagos, nyugodt hétköznapi ember, aki párjával együtt éli mindennapjait. Egy repülőgépen utazva azonban Dave egy incidensbe keveredik utastársával, amelyből bírósági ügy lesz. A férfit terápiára kötelezik, pszichiátere dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson), aki különös és nem szokványos módszerekhez folyamodik.

Először beköltözik a házába, majd jönnek a furábbnál furább helyzetek, amelyeket Dave egyre ingerültebben kezel. De vajon meddig lehet az ilyen szituációkat idegekkel bírni? Főleg akkor, ha végül a barátnőjét is elcsábítja tőle a pszichiátere?

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.