2021. április 28., 17:52

Ismét Jason Stathammel forgatott akciófilmet Guy Ritchie

Tizenöt év után ismét Jason Stahammel forgatott akcióthrillert Guy Ritchie. A Wrath of Man (Az ember haragja) című filmben Post Malone amerikai rapper is szerepel.

Jason Statham
Fotó: TASR/AP

Ritchie 1998-ban dolgozott együtt először Stathammel A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmjében. 2000-ben folytatták a közös munkát a Blöff című filmmel, majd öt évvel később a Revolver című akciófilm következett.

A Wrath of Man című produkcióban Statham magányos farkast játszik, aki munkát vállal egy értékeket szállító biztonsági cégnél, amelynek páncélozott járművei ellen fegyveres rablásokat hajtottak végre. A támadások folytatódnak, és hamar kiderül, hogy Statham karaktere sem a pénzért vállalta a munkát, hanem személyes bosszú vezeti.

A sötét hangulatú film A pénzszállító című 2004-ben bemutatott francia thriller nyomán készül. A szereposztásban Josh Hartnett, Scott Eastwood, Andy Garcia, Eddie Marsan és Holt McCallany is helyet kapott, és az önmagát alakító amerikai rapper, Post Malone is megjelenik majd a filmben.

A Wrath of Man május 7-től látható az amerikai mozikban.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.