2012. február 1., 14:06

Holnaptól a szlovák mozikban A leleményes Hugo

POZSONY. Holnaptól vetítik a szlovákiai mozik A leleményes Hugo című amerikai filmet. Ebben egy árva kisfiú egy párizsi pályaudvar falai mögött éli titkos életét. Egy különc lány segítségével keresi a választ a rejtélyre, mely összefügg apja elvesztésével, az alatta lakó mogorva játékboltossal és egy szív alakú lakattal, amelynek, úgy tűnik, nincs meg a kulcsa – jelenti a kinema.sk

Martin Scorsese új filmje 11 Oscar-jelölést kapott, és csupán március 1-én mutatják majd be – feliratozva – a magyarországi mozik – tette hozzá a filmtrailer.hu. Egy héttel magyarországi premierje után holnap kerül a szlovákiai mozik műsorára Tomas Alfredson svéd rendező Suszter, szabó, baka, kém című kémhistóriája is, Tom Hardy, Mark Strong, Gary Oldman és Colin Firth főszereplésével.

A szintén csütörtöktől látható Pénzcsináló című filmet több katergóriában, köztük a legjobb férfi főszereplő (Brad Pitt) és a legjobb férfi mellékszereplő (Jonah Hill) kategóriákban is jelölték Oscar-díjra az idén. A fim Billy Beane-nak, az Oakland Athletics edzőjének igaz történetét meéli el. Rendezte: Bennett Miller – írja a filmtrailer.hu.

Egy nappal az amerikai világpremier előtt, holnap mutatják be a szlovák mozik Josh Trank 26 éves amerikai rendező Krónika című első filmjét, ami egy baráti társaságról szól, melynek tagjai egy titkos anyagnak köszönhetően különleges képességekre tesznek szert, amikkel kedvükre játszadoznak. Ám a játék egyre veszélyesebb és döbbenetsebb méreteket ölt – áll a kinema.sk összeállításában.

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.