2023. szeptember 21., 17:08

Good Will Hunting

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

gabor-good-will-hunting.jpg

Matt Damon és Robin Williams fantasztikus páros. A két karakter jelleme és találkozása teszi értékessé és elgondolkodtatóvá a filmet. Will Hunting, akit Matt Damon alakít, egy húszéves zseni, rendkívül okos, matematikai képességeivel pedig túlszárnyal mindenkit, még a tanárait is.

Igen ám, de mit ér a tudás és a zsenialitás, ha közben nem tudja kezelni lelki problémáit? Fél kimutatni az érzéseit, fél szeretni, a rossz családi háttere miatt pedig egyáltalán nem tud mit kezdeni az érzelmeivel.

Ezen próbál segíteni Sean McGuire egyetemi pszichológus és professzor, akit Robin Williams alakít. A szakember valósággal csodálja a küszködő fiút, ezért kíváncsivá teszi. Seant korábban nagy tragédia érte, hiszen elveszítette szeretett feleségét, megérti tehát, milyen az, amikor az ember élete állandó küzdelem.

Megjelent a MAGYAR7 37. számában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.