2020. augusztus 20., 17:00

Filmek, amik túlélték a koronavírust - premierek a láthatáron

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében, ahogyan az éttermek és a színházak, a mozik is bezártak egy időre, így az erre az időszakra betervezett premierek elmaradtak. Nemcsak a filmrajongók keseregtek, de a forgalmazók is, hiszen óriási bevételtől estek el. A biztos közönségsikerre pályázó filmek bemutatói új időpontot kaptak a korlátozások végeztével, s ezeket a filmeket - a megfelelő biztonsági elvárásokat betartva - a filmkedvelők már élvezhetik is a moziszékekben ülve.

A 25. James Bond-filmet, a Nincs idő meghalni-t, a tervezettnél hét hónappal később mutatják be. A film gyártói a rajongók kezdeményezésére döntöttek a halasztás mellett. Az április elejére tervezett díszbemutatót az Egyesült Királyságban végül is november 12-én, a világ többi pontján pedig november 25-én tartják.

A 007-es ezúttal régi barátja segítségére siet, miközben egy új, veszélyes technológia birtokában lévő, titokzatos gonosztevővel találja szembe magát.

mafab.hu_.jpg

A Hang nélkül 2 első részében már kiderült, ennyire csendben egy film nézése közben sem kell lennünk, mint itt. Az idei év egyik leginkább várt horrorját Emily Blunt főszereplésével, a Hang nélkül második részét, márciusban tervezték bemutatni a közönségnek, ám a járvány ez esetben is közbeszólt, s a premier fél év csúszással szeptember 4-re tolódik. Az első rész 431,7 millió dolláros bevételt hozott, miközben a belefektetett összeg 17 millió volt, így hatalmas bukás lenne, ha a második rész nem kerülne a mozivászonra.

port.hu_.jpg

A Scarlett Johanson főszereplésével Magyarországon forgatott szuperhősfilm, A Fekete Özvegy eredeti bemutatója májusban lett volna, de a járványhelyzet miatt csak november 6-tól vetítik. A film a Bosszúállókból megismert orosz bérgyilkosnő, Natalia Romanova előzményfilmje.

Az akciódús kém-thrillerben Natalia, nyomában az életére törő erővel, kénytelen lesz szembenézni múltjával, ráadásul egy veszedelmes összeesküvés áldozataként.

dvdnews.blog_.hu_.png

A tervek szerint áprilisban mutatták volna be Magyarországon a 2016-os Trollok című animációs film folytatását. Minden idők legvidámabb filmje, A Trollok a világ körül című animációs film bemutatójának új dátuma október 29.

A trollok ezúttal azzal szembesülnek, hogy nemcsak Trollváros létezik, hanem maga a nagybetűs Világ is, amiben más trollok is élnek.

Zenéből sincs hiány, hiszen a film összehozza a különféle zenei műfajokat, a poptól a hiphopig, a kemény rockról, a funkról és az elektronikus tánczenéről nem is beszélve.

mozipremierek.hu_.jpg

A járvány miatt tolódott a Free Guy című vígjáték júliusi bemutatója is. A főszerepben Ryan Reynolds, aki banki alkalmazottként rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban.

Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást, és ő maga lesz saját története főhőse, aki a maga módján menti meg a világot.

Hogy sikerül-e neki a kitűzött cél, az december 10-én derül ki.

Több tartalom, a ma7 médiacsalád Instagram profilján, ITT.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.