2012. február 11., 11:19

Demi Moore lányai gyűlölik Ashton Kutchert

LOS ANGELES. A teljesen összetört színésznő lányai nem bírják nézni anyjuk szenvedését, és gyűlölik a csalárd fiatal férjet, aki ezt tette Demivel. Demi Moore lánya, Rumer Willis egyértelműen Ashton Kutchert teszi felelőssé édesanyja katasztrofális állapotáért.

A 49 éves Moore állítólag épp rehabilitáción van, miután kéjgázt szívott egy bulin és ettől rosszul lett. A színésznő egyre inkább szétesett férjével való szakítása után, depresszióssá vált, lefogyott, belebetegedett a bánatba, és a végén teljesen összeomlott. Demi három lánya Tallulah, Scout és Rumer, akik még előző férjével, Bruce Willissel való házasságából származnak, egyértelműen Ashtont hibáztatják.

„Bruce és a lányok utálják Ashtont” – mondta egy, a családhoz közel álló forrás. „A családja és a barátai is örülnek, hogy a fickó végre kilépett Demi életéből.” A forrás azt is elmondta, hogy Bruce és Ashton barátsága soha nem létezett, csak a külvilágnak kommunikálták azt, hogy jóban vannak, valójában azonban ki nem állhatják egymást.

„Ashton nem fogja meglátogatni Demit, és nem is akar találkozni vele, mert nem akarja, hogy abban reménykedjen, hogy valaha még együtt lehetnek...” – idézi a jól értesült forrást a hirado.hu.

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.