Az eredeti Jurassic Park-szereposztással készül az új film

muzsa.sk | MTI 2019. szeptember 27., 17:52

A BBC News szerint a Jurassic World 3-ban a három, 1993-as főszereplőn kívül Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is szerepel majd.

Fotó: BBC

Az eredeti Jurassic Park szereposztásával folytatódik a dinoszauruszos mozisorozat - számolt be róla a BBC News. A Jurassic World 3-ban Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum az eredeti szerepeiben látható majd.

A színészek Steven Spielberg 1993-ban bemutatott Jurassic Park című kasszasikerében játszottak együtt, később pedig a filmsorozat különböző epizódjaiban is feltűntek.

Dern kedden egy Los Angeles-i vetítésen arról beszélt, hogy izgatottan várja a barátaival való újabb közös munkát.

A brit hírportál szerint a Jurassic World 3-ban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is szerepel majd, akik a 2015-ös Jurassic World és a 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom című epizódokban játszottak.

Goldblum a Bukott birodalomban a tudós Ian Malcolm szerepét alakította, amit a Jurassic Park 2. - Az elveszett világban is eljátszott 1997-ben.

Neill és Dern ismét Alan Grant és Ellie Sattler szerepében látható majd, ezt a szerepet alakították 2001-ben a Jurassic Park 3-ban is.

Az eredeti Jurassic Park Michael Crichton regénye nyomán készült. A produkció minden idők legnagyobb bevételű filmjei közé került és három Oscar-díjat kapott.

A Jurassic World 3. bemutatása 2021-re várható. Az új filmmel együtt már hat őslényes epizódból áll majd a sorozat.

0 HOZZÁSZÓLÁS