2022. március 23., 14:13

A tragikus októberi incidens óta első ízben újra forgat Alec Baldwin

A tavaly októberi halálos incidens óta újra forgat Alec Baldwin, egyszerre két filmet is, Olaszországban. A sztár először dolgozik együtt filmben öccsével, Williammal.

alec baldwin
Fotó: TASR/AP

A sajtó értesülései szerint a Halyna Hutchins ukrán-amerikai operatőrre a halálos lövést leadó hollywoodi sztár Rómában kezdte meg két film forgatását a Minerva Pictures produkciójában, az ILBE olasz produkciós vállalattal együttműködésben.

A Kid Santa és Billie's Magic Word című filmek főszereplőit a testvérek alakítják, akik első ízben dolgoznak együtt filmes stábban.

A sztárok két hétig forgatnak az olasz fővárosban, amely a kulisszát szolgáltatja a családi és karácsonyi filmek műfajába sorolt produkciókhoz.

A rendező az olasz Francesco Cinquemani, aki az Andron: The Black Labyrinth című 2015-ös action-sci-fi után másodszor dolgozik együtt Alec Baldwinnal.

A szereplőgárda tagja Elva Trill is, akit júniustól a Jurassic World-trilógia befejező részében, a Világuralomban láthatnak a mozinézők.

Alec Baldwin október 21-én az új-mexikói Santa Fében, a Rust című western forgatása közben lőtte le a vezető operatőrt, a 42 éves Hutchinst és sebesítette meg Joel Souza rendezőt egy olyan kellékfegyverrel, amelyben mindmáig tisztázatlan módon éleslőszer volt.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.