2023. november 30., 21:20

A fájdalom ügynökei

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

A fájdalom ügynökei
A fájdalom ügynökei

A Netflix újabb sztárokkal teli filmet mutatott be. Emiliy Blunt, Chris Evans, Andy Garcia neve is biztosan sokak számára ismert, de közös filmjük nem aratott osztatlan sikert.

A történet szerint Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. David Yates rendezte a filmet, amelyet a kritika nem fogadott túl nagy rajongással, de ettől függetlenül szórakoztató.

A Wall Street farkasaihoz hasonlítják a története miatt, de annyi bizonyos, ez nem az a korszakalkotó mozi, amit nem lehet kihagyni. Ettől függetlenül egy esti kikapcsolódásra alkalmas, hogy lássuk azt, amiről olyan sokan beszélnek a gyógyszerbiznisz kapcsán. Ettől persze az alkotás csak egy fikció.

Megjelent a MAGYAR7. 47. számában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.